De Valuas kroket
Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English
  • Valuaskroket - Smaakvol en bewust snacken - De Valuas kroket
  • Valuaskroket - Smaakvol en bewust snacken - De Valuas kroket

De Valuas kroket

Smaakvol en bewust snacken van de kwaliteitskroketten van Restaurant Valuas in Venlo. 

De snackcultuur in Nederland verandert langzaam. Er is - terecht - meer aandacht voor kwalitatief betere en meer gezonde snacks. De Valuas Kroket was zijn tijd ver vooruit, al in 2004 besloot Meesterkok Eric Swaghoven van sterrenrestaurant Valuas in Venlo een luxe rundvleeskroket te ontwikkelen waarin alleen de allerbeste ingrediënten verwerkt zijn.

Inmiddels telt de Valuas Krokettenlijn bijna 40 verschillende smaken en formaten, van eigen productie, maatwerk tot private label. 

Voor onze kroketten en bitterballen gebruiken we zoveel mogelijk duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Zo zit in de rundvleeskroket 45% rundvlees van de meest smaakvolle delen van het rund, maken we onze aspergekroket van de asperges van de beste teler in de regio. En vullen we de garnalenkroket met Hollandse garnalen en gebruiken we garnalenbisque als basis voor de bouillon. Wij zijn ook zeer gebonden aan het seizoen. Zoals: boerenkool en balkenbrij kroketten in de winter, asperge kroketten in het voorjaar, tomaatrisotto kroketten in de zomer en de hert/wild kroketten in het najaar. In onze kroketterie rollen we onze kroketten nog met de hand. Toegevoegde kunstmatige stoffen laten we natuurlijk achterwege. Het resultaat is een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten.

De Valuas Kroketterie maakt ook kroketten op maat. Daarnaast ontwikkelt de Kroketterie op aanvraag ook andere producten en kan zij ingeschakeld worden voor het verbeteren van bestaande producten. Alles, indien gewenst, met private label!

Naast een eigen Valuas krokettenlijn produceren we ook op maat kroketten en bitterballen, neem voor de mogelijkheden contact op via info@valuas-hr.nl of via ons contact formulier.